Free shipping on orders over €70 (NL & BE). Orders placed before 22:00 will be shipped the same day (Mon-Fri)
 DE  EN  NL 

(Let's) go!

Gepost door op

Carol en ik zijn reeds zeventien jaar beste vriendinnen. Ying en Yang, de kip en haar ei :) Onafscheidelijk vanaf de dag dat we elkaar leerden kennen tijdens onze studies. We hebben altijd gezegd dat we ooit onze eigen zaak zouden starten. In al die jaren hebben we...tja...laten we zeggen enkele verschillende ideeën de revue laten passeren. We doken even in ons uitgebreide foto archief en delen graag enkele van onze voorgaande 'businessplannen'...

Volledig overdonderd door een prachtig koffiehuis met verse taartjes in New York, volgden we een opleiding tot patissier aan de Spermalie hotelschool te Brugge.

Haarvlechten? Een late kinderdroom :) Wie wilde er nu geen kapster worden.

Onze eigen kledinglijn...Laten we zeggen dat ik toch niet zo getallenteerd was, snel naar het volgende...

Me...not being a talent :)

Zeefdrukken...

Maar op een dag waren we allebei zwanger van ons eerste kindje. Zoen en Gust zijn geboren in februari en oktober van 2014. Tijdens onze zwangerschap zochten we uren op het internet, naar unieke spullen voor onze mini-me's. Spullen van over de hele wereld, duurzaam en gemaakt met de grootste zorg. Vaak door gepassioneerde mensen met een eigen verhaal. Al deze merken, die ons zo verwonderd hebben, willen we graag verzamelen in Zoen voor Gust. Kleine geheimen die we graag met jou willen delen.

Welkom @ Zoen voor Gust.

Nieuwer bericht →

x