Free shipping on orders over €70 (NL & BE). Orders placed before 22:00 will be shipped the same day (Mon-Fri)
 DE  EN  NL 

(Nice to meet) Repose Ams

Gepost door op

We starten onze 'Nice to meet you' blogpost reeks met een van onze favoriete merken uit de webshop.

Repose Ams is een merk dat we ontdekt hebben door te scrollen op Instagram (dat doen we soms urenlang). Repose Ams is opgericht in Amsterdam in 2014 door In-Yeo Couperos. Klein van uitzicht, maar groot van talent! 

Repose betekent rust, stilte, kalmte en dat is ook wat hun producten uitstralen.

Het was liefde op het eerste gezicht. E e n  v  o u d, p u u r, s t i j l v o l én w a r m. Het perfecte deken voor jou kleine geluksbundel.

De filosofie van Zoen voor Gust, is dat we op zoek gaan naar merken met een verhaal, een visie. Met nadruk op duurzaamheid, creativiteit en kwaliteit. Ieder Repose Ams dekentje straalt dit ook uit. Zelfs de verpakking is fantastisch: ze worden geleverd in een handgezeefdrukte zak.

Dit multifunctionele #1 dekentje was het eerste ontwerp van In-Yeo. Ze zijn gemaakt van 100% lamswol en dus lekker warm. De prachtige kleueren maken het moeilijk om te kiezen.

De Repose Ams dekentjes zijn het perfecte kraamcadeau, of zoals bij ons, het meest gezellige dekentje voor je mini in de zetel. Kruip er maar lekker onder. Een echte must have. You will love it.

(Pictures: Repose Ams and www.lesenfantsaparis.com)

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

x